Mag ik me even voorstellen
Gerben van der Velden, 52 jaar. Samenwonend met Jolanda en onze twee kinderen Jaimie en Aron. En natuurlijk niet te vergeten onze hond Lola.
Mijn passie is fotografie waarmee heel wat uren gevuld worden.
Hoewel ik niet echt een voorkeur heb qua onderwerpen om te fotograferen, heb ik me toegelegd op portret, familieportret, dieren en 360 graden fotografie.
Hiervoor maak ik gebruik van mijn spiegelreflex camera’s, een hele reeks zoom- en primelenzen en een mobile flitsstudio welke zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.
Fotografie heeft altijd mijn interesse gehad. Op mijn 18de heb ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht en ben hiermee aan het experimenteren gegaan. Met behulp van boeken (en later internet) heb ik alle in’s en out’s eigen gemaakt.
Fotoshoot
Kosten voor een fotoshoot zijn 140 euro voor het eerste uur. Hierop volgende uren zijn 90 euro per uur. Reiskosten binnen een straal van 10 km is gratis. Daarbuiten 20 cent per kilometer.
Voordat we een fotoshoot starten zou ik graag even kennis met u maken. Dit om een beeld te krijgen van uw wensen. Het kennismaken is gratis. Gewoon een kop koffie en bespreken wat voor een type foto u naar op zoek bent. Dit is geheel vrijblijvend.
Na de fotoshoot stuur ik u een selectie van de gemaakte foto’s in lage resolutie toe. Deze foto’s hebben enkel een basis bewerking gehad en geven u een goed beeld van de fotoshoot. Uit deze foto’s kunt u 8 foto’s selecteren welke worden nagewerkt. De nabewerkte foto’s worden in hoge resolutie (25 megapixel) digitaal verstuurd.
Mocht u een afdruk willen bestellen kan dat natuurlijk ook. Ik neem graag de mogelijkheden met u door.
360 graden fotografie
Ook wel bekend als streetview foto’s.
Hiermee kunt u zelf geheel rondkijken. Een hele mooie manier om uw accommodatie, winkel, huis of wat dan ook te presenteren. De gemaakte foto’s kunnen natuurlijk ook bij Google streetview opgenomen worden.
U kunt kiezen uit één positie, of uit meerdere posities. Indien voor meerdere posities gekozen is, worden de foto’s als als een tour aangeleverd, waarbij u kunt doorklikken naar de verschillende posities. 
De 360 graden foto’s worden gemaakt vanuit minimaal 8 foto’s van 25 megapixel, welk resulteerde in een 132 megapixel bronbestand voor een optimale weergave.
De 360 graden foto’s worden aangeleverd als HTML5 bestanden, welke op ieder gangbaar apparaat bekeken kan worden. Indien u deze op uw website wilt integreren, neem even contact op met uw website beheerder om te checken of dit mogelijk is.

Start kosten: 50 euro.
1 tot 5 posities: 50 euro per positie
5 of meer posities: 40 euro per posities